Comprar avets de Nadal a l’engròs

A denadal.cat posem a la venda arbres de Nadal natural a l’engròs per a associacions, ajuntaments, escoles, carrers comercials, grans espais…

Què inclou la venda d’avets de Nadal a l’engròs?

La venda d’arbres de Nadal a l’engròs ofereix transport a domicili de grans quantitats d’avets de Nadal de les diferents tipologies d’avets de Nadal que tenim disponibles a la nostra pàgina.

D’aquesta forma, tenim disponible poder comprar arbres de Nadal a l’engròs, tant de l’arbre de Nadal Abies Normanianna, com de l’avet Picea Excelesa, com ara:

  • Pack 50 avets de Nadal (1.20m a 1.80m). Transport porta a porta. Preu a consultar.
  • Pack 100 avets de Nadal (1.20m a 1.80m). Transport porta a porta. Preu a consultar.
  • Pack 150 avets de Nadal (1.20m a 1.80m). Transport porta a porta. Preu a consultar.
  • Pack 200 avets de Nadal (1.20m a 1.80m). Transport porta a porta. Preu a consultar.

Per altres quantitats, posa’t en contacte amb nosaltres.

arbres de nadal grans

A qui va dirigit?

El servei de venda d’avets de Nadal a l’engròs està enfocat a donar soluciones a la decoració de Nadal en:

  • Carrers comercials de pobles i ciutats
  • Decoració de Nadal d’associacions, empreses i ajuntaments
  • Decoració de Nadal de grans espais.
  • Decoració de Nadal d’escoles, centres educatius o similars.

T’ho portem amb els nostres camions!

Ja sigui un pack de 50 arbres de Nadal, 100 o 200 avets de Nadal d’1.20m o 1.70m, te’ls podem portar. Tenim disponiblitat d’entrega per tot Catalunya.

*Per a comandes diferents Comunitats Autònomes d’Espanya, consulta’ns si és possible el trasllat.

arbres de nadal abies comprar

Fes la teva comanda d’avets de Nadal

Moltes gràcies pel teu missatge, en breus ens posarem en contacte amb tu.
Hi ha hagut un error enviant el missatge. Torna-ho a provar en breus.

Què fa els nostres avets de Nadal diferents?

Els nostres arbres de Nadal són cultivats en entorns naturals a Catalunya, concretament a les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm, en plantacions de particulars. Els avets de Nadal es cultiven durant entre 7 i 10 anys, fins que tenen les mides i l’altura adequada per a ser tallats, abans que no es danyi l’arbre. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un de nou.

Els arbres de Nadal de denadal.cat provenen de vivers familiars i particulars de persones de Sant Hilari Sacalm, municipi situat al cor de les Guilleries. Gràcies al seu clima de i entorn de bosc, Sant Hilari Sacalm s’ha convertit en un dels municipis més adients per a la cultivació d’avets de Nadal naturals de Catalunya, ja que permet que els arbres aconsegueixin tenir una fulla molt natural, verda i brillant!

Arbres de Nadal plantacions particulars

CULTIVATS EN ZONES PARTICULARS

Els nostres avets de Nadal naturals són plantats i cultivats en espais de particulars a les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm, un dels espais naturals més emblemàtics de Catalunya. En cap cas es tallen arbres de boscos o espais naturals protegits.

avets de nadal plantacio sant hilari

SANT HILARI, TERRA D’AVETS DE NADAL

Gràcies al seu clima, Sant Hilari Sacalm, s’ha convertit en un dels municipis de cultivació d’avets de Nadal per excel·lència. El municipi té un clima i un entorn de bosc que en propicia la plantació i cultivació. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un altre.

Arbres de Nadal plantacions particulars

ARBRES DE NADAL NATURALS I ÈTICS

Tots els arbres de Nadal són cuidats durant uns 10 anys abans de ser enviats per Nadal d’una forma ètica, sostenible i atenta. Així ens assegurem que hagin crescut les seves fulles i tinguin un color brillant, fresc i natural per a l’arbre de Nadal.

Com comprar avets de Nadal a l’engròs?

Per a comprar tions de Nadal a l’engròs, ja sigui per enviar a una empresa, escola, Ajuntament, associació… Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari que pots trobat en aquesta pàgina.

A continuació, et prepararem un pressupost detallat en funció de la quantitat d’arbres desitjada i el municipi on realitzar l’enviament.

avets de nadal catalunya comprar

ESCULL EL TEU ARBRE DE NADAL

Els nostres arbres de Nadal es tallen i s’empaqueten amb un material segur i resistent el mateix dia o pocs dies abans del seu enviament per tal de mantenir l’arbre de Nadal natural i fresc. Indica’ns la quantitat desitjada i prepararem la teva comanda durant els pròxims dies.

comprar caga tio de nadal online denadal

ET PREPAREM UN PRESSUPOST A MIDA!

En funció de la tipologia de l’arbre, l’alçada desitjada (1m a 1.80m) i el municipi o zona on s’hagi de realitzar l’enviament, us prepararem un pressupost que us enviarem pocs dies després de la vostra sol·licitud. Si encaixa, en els pròxims dies us el portaríem.

arbre i tio de nadal guilleries

ET PORTEM ELS ARBRES DE NADAL!

T’ho volem fer fàcil! Amb només tres clics pots comprar el teu pack d’arbres de Nadal d’una forma fàcil, ràpida i segura. Som persones les que hi ha a darrere aquest projecte, ens podeu contactar sempre que us faci falta o tingueu problemes en qualsevol moment de la compra.

Fes la teva comanda d’avets de Nadal

Moltes gràcies pel teu missatge, en breus ens posarem en contacte amb tu.
Hi ha hagut un error enviant el missatge. Torna-ho a provar en breus.