Preguntes sobre arbres de Nadal

Els arbres de Nadal naturals es poden trobar en tres mides diferents: d’1m, 1,20m, d’1,50m i 1,70m. En totes les altures s’inclou els 15-20cm de torreta de l’arbre.

L’entrega de l’avet de Nadal va a càrrec de l’empresa de transports externa. Així mateix, sol tardar entre 2 i 3 dies després un cop feta la compra. Les empreses de logística ofereixen un codi online per a fer un seguiment per localitzar on està el paquet.

Sí, son arbres de Nadal de plantacions de particulars, cultivats amb cura. Per a cada arbre que es talla, se’n planten més.

Des de denadal.cat ens fem responsables de l’enviament fins al domicili en cas de que l’arbre tingui danys o destrosses. Un cop l’arbre sigui entregat, no s’acceptarà un reembolsament degut a les característiques del producte. Posa’t en contacte amb nosaltres en cas de problemes durant l’enviament.

La compra d’arbres de Nadal naturals a través de la web estarà disponible a partir del 15 de novembre. Posa’t en contacte amb nosaltres per a encarregar avets de Nadal prèviament.

Els arbres de Nadal naturals Abies Nordmanniana. Aquests són els més típics i cultivats en plantacions de vivers a Catalunya.

particular enviaments arbres de nadal online

Preguntes sobre tions de Nadal

Els Tions de Nadal es mesuren principalment per la llargada que fan. Un Tió de Nadal petit té una llargada d’aproximadament 8-12cm, un Tió de Nadal mitjà té una llargada d’entre 15cm i 20cm, mentre que un Tió de Nadal gran, ideal per a cagar, té entre 30-45cm de llargada. Aquests els dividim en dos grups. D’una banda, els grans, amb una llarga d’uns 30cm i els extres, que solen tenir uns 40cm de llargada aproximadament.

Depèn del Tió de Nadal. Per garantir un enviament segur i no danyar el producte els nostres tions de Nadal estan ja construïts el 100% amb les potes enganxades el tronc de forma que garantim la seva estabilitat.

Tots els tions de Nadal són fets a Catalunya, més concretament la majoria d’ells són fets a Sant Hilari Sacalm, un dels pobles de Catalunya amb més tradició tionera!

No. Els tions de Nadal es fan amb llenya seca. No es tallen arbres vius per als troncs.

Els tions de Nadal petits i mitjans tenen entre 1 i 2kg de mitjana. Els tions de Nadal més grans, d’uns 40cm, ronden els 4-5kg.

No, des de denadal.cat només fem enviaments a Catalunya i a Espanya. Per a enviaments internacionals de Caga Tió de Nadal consultio tiodenadal.online.

Si el Tronc de Nadal o el caganer no tenen les mides destijades, es pot retornar el producte 24-48h després d’haver-lo rebut a la direcció de denadal.cat: C/Vic, 2, Sant Hilari Sacalm, 17403, Girona. El cost de l’enviament va a càrrec del comprador.

Quan rebem el producte, si està en bones condicions es reembolsarà l’import.

Sobre l’embalatge i la protecció dels productes

Embalem tots els nostres productes de forma adequada i amb materials resistents per evitar-ne el deteriorament durant els enviaments, sigui a Catalunya o arreu de l’Estat. Tant els arbres com els tions de Nadal.

enviament tio de nadal