Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Arbre de Nadal 1,75m a 2m d’alçada

L’arbre de Nadal d’1,75m a 2m d’alçada aproximadament, amb torreta inclosa en el total de la mesura de l’arbre, és l’arbre de Nadal perfecte per a decoració nadalenca, tant d’interiors com exteriors, ja siguin cases de particulars, botigues o oficines.

Et portem els arbres de Nadal a casa… Amb enviament gratuït!

A denadal.cat et portem l’arbre de Nadal fins a casa teva, sense cap cost addicional! A través de la nostra pàgina web pots comprar l’arbre de Nadal 1,70m d’alçada, ja sigui Picea excelsa o avet de de Nadal abies Nordmanniana.

Per a què et portem l’arbre de Nadal natural a casa només cal seguir els següents passos:

1. Entrar a l’apartat d’arbres de Nadal naturals de la nostra pàgina web.

2. Seleccionar el tipus d’avet de Nadal que destiges.

3. A continuació, s’ha d’escollir l’alçada de l’arbre de Nadal natural: 1,25 a 1,50m, 1,50 a 1,75m o 1,75 a 2m.

4. Un cop s’ha seleccionat l’arbre de Nadal només cal clicar al botó “Afegeix a la cistella”. Automàticament, el producte s’afegeix al carretó de compra.

5. Finalment, només cal introduir la informació necessària per a l’enviament de l’arbre de Nadal a domicili fins a casa vostra (nom, adreça, telèfon, email).

6. Per acabar, un cop s’hagi realitzat el pagament final, us arriba un correu de confirmació que inclourà un codi de seguiment del producte. Si no hi ha cap imprevist, us arribarà a casa en un termini de 2-3 dies laborals. És possible seleccionar l’enviament urgent, perquè us arribi més ràpid si és possible.

Els enviaments d’avets de Nadal només es fan a Catalunya. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip per a més detalls.

Com mantenir frescos i brillants els arbres de Nadal durant totes les festes?

Quan es compra un arbre de Nadal natural es recomana no posar-lo al costat d’un radiador, ni d’una estufa, la llar de foc o similars, tot i que no passa res si li toca llum solar. També s’aconsella regar-lo amb una mica d’aigua cada 2 o 3 dies per tal que mantingui durant totes les festes el seu aspecte fred, brillant i natural.

Go to Top