denadal.cat

Si hi ha una cosa que tradicional catalana que fa Nadal, són el Tió de Nadal i l’arbre de Nadal. Des de denadal.cat volem ajudar a fer-ho possible amb productes de proximitat i de qualitat.

Per a moltes famílies o amics triar un arbre de Nadal o un Tió de Nadal és molt important per a la decoració nadalenca durant les festes de Nadal. Amb el nou projecte de denadal.cat t’ho volem posar molt fàcil amb una àmplia selecció de productes.

A denadal.cat ens agrada definir-nos pel que mostrem. Per uns productes, siguin arbres de Nadal o Tions, de qualitat, així com de proximitat. És per això que tots els nostres productes són fabricats a Catalunya per artesans i vivers locals.

Unes accions que decideixen apostar pel valor de la sostenibilitat, l’ecologia, la proximitat i la qualitat.

avets de nadal guilleries particular
arbres de andal petits plantacio

Arbres de Nadal naturals

Des de denadal.cat hem impulsat aquesta pàgina web amb l’objectiu de vendre online arbres de Nadal de proximitat, frescos, naturals i de qualitat.

Tots els avets de Nadal han estat cultivats durant anys en vivers de particulars a Sant Hilari Sacalm, les Guilleries, una de les zones més emblemàtiques de Catalunya coneguda pels seus boscos espectaculars i únics.

Els nostres arbres de Nadal són de vivers de particulars. En cap cas es tallen arbres del bosc. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un de nou.

Els avets de Nadal han estat tractats amb cura durant més de 8 anys. Com es pot veure en les imatges en tenim de diverses mides, tot i que les millors fulles per tenir el color verd i preciós dels típics arbres de Nadal són els que mesuren a partir d’1m d’altura.

Tió de Nadal

El Tió de Nadal, popularment conegut com a Caga Tió de Nadal, és una de les figures més emblemàtiques, úniques i internacionalment conegudes de Nadal a Catalunya.

I és que no hi ha cap altre figura que faci tant Nadal a qualsevol llar catalana! Des de denadal.cat posem a la venda tions de Nadal fabricats, la majoria d’ells, a Sant Hilari Sacalm, a Les Guilleries, un dels pobles catalans amb més tradició tionera! Estan produïts amb llenya seca, de forma que no es talla cap arbre per a fer els tions. Més informació sobre tractament tions de Nadal.

Fabricats per artesans amb una llarga tradició, els tions de Nadal son fets artesanalment a Sant Hilari. Els caganers per Oliver Art SL. D’aquesta manera, posem a la venda una àmplia gamma de tions amb diverses cares i mides, ja siguin per a fer regals, decorar la casa per les festes de Nadal o per fer-lo cagar! Us recomanem comprar els tions a partir de 30cm de llargada si el voleu fer cagar amb la família o els amics perquè us portin molts regals i dolços a la nit de Nadal! Tanmateix, si el que voleu és comprar un Tió per decoració, el Tió de Nadal Petit i Mitjà o els Mini Tió de Nadal, són el que esteu buscant!

caga tio de nadal comprar

Sobre nosaltres

Gemma Fontané

Nascuda a Manresa i actualment vivint a Sant Hilari Sacalm, m’agrada molt la natura, fer cims, escalar i tot allò relacionat amb les noves tecnologies, el SEO i l’actualitat. Sempre he gaudit molt del Nadal, envoltada de família i amics, per l’ambient que es crea i la màgia que poden despendre aquests petits moments, per això després d’anys treballant per empreses i agències digitals he decidit impulsar un projecte propi amb productes de qualitat i proximitat, fets i elaborats a Catalunya.

gemma_fontane
  • Tió de Nadal Petit i Mitjà

  • Promocions de Nadal

  • Decoració Arbres de Nadal

  • Decoració arbre de Nadal

  • Tió de Nadal Petit i Mitjà

  • Promocions de Nadal

  • Decoració Arbres de Nadal

  • Decoració arbre de Nadal

  • Comprar Tió de Nadal