Comprar Tions de Nadal i Arbres de Nadal naturals ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en en 2-3 dies laborables

Comprar Tió de Nadal

Si busques comprar Tió de Nadal, estàs a la botiga de Nadal ideal. Tenim un ampli catàleg de tions de Nadal. Fabricats la majoria d’ells per artesans d’Arbúcies, al Montseny, els nostres tions de Nadal han estat cuidats durant els mesos previs a Nadal per garantir els millors resultats i enviaments.

Organitzats en funció de la seva llargada, podeu comprar un Tió de Nadal Mini, un Tió de Nadal per a decoració petit o mitjà o podeu comprar un Caga Tió gran per a fer cagar molts regals i dolços la nit de Nadal.

Mini Tió de Nadal: de 4 a 7cm de llargada

Els Mini Caga Tions de Nadal són els més tions de Nadal més petits. Tenen una mida d’entre 4cm i 7cm de llarga, és a dir, la mateixa mida que la mà d’una persona o d’un caganer del pessebre! Els podeu comprar de forma individual o en packs 10 en el nostre catàleg de venda de Mini Caga Tions.

Comprar Tió de Nadal per a decoració: de 10 a 20cm de llargada

Els Tions de Nadal per a decoració de Nadal són els tions petits i mitjans. Aquests Tions de Nadal tenen unes llargades d’entre 10cm i 20cm, uns tamanys que els converteixen en perfectes per a decorar tant llars particulars com botigues durant les festes de Nadal. Solen tenir una amplada d’aproximadament 12cm i una alçada d’uns 18cm.

Tió de Nadal a la venda per a fer cagar: de 30 a 45cm de llargada

Comprar Tió de Nadal per a fer cagar és  ideal per a fer cagar la nit de Nadal donant-li cops de bastó ben fort perquè ens porti regals i dolços pels més menuts – i els més grans de la casa! És, a dir, com popularment s’anomena, són els Caga Tió per comprar perfectes per al dia de Nadal!

Per poder-lo fer cagar és important que tingui una llargada de més de 30cm. D’aquesta manera, tenim disponibles al nostre catàleg online Tions de Nadal amb una llargada d’entre 30cm i 45cm aproximadament, la qual pot ser variable en funció del tronc, una amplada d’entre 16cm i 18cm i una alçada d’uns 30cm. Aquestes són les mides perfectes d’un Tió de Nadal si es vol fer fer-lo cagar amb pals i bastons amb tota la família i amics envoltant-lo amb una rotllana i tot cantant la cançó del Caga Tió.

Guia mides tió de Nadal per comprar

Com podreu comprovar d’algunes mides les tenim diferenciades i disponibles en diferents rangs. Tions de Nadal d’entre 30cm i 35cm, i tions d’entre 40cm-45cm.

Podeu consultar la comparativa de tots als tamanys a la nostra guia de mides de Tions de Nadal per comprar el Tió de Nadal ideal, sigui per a decoració, per a regalar o per a fer cagar.

Com es fabrica el Tió de Nadal per comprar a denadal.cat?

La majoria dels nostres tions de Nadal són fabricats per artesans d’Arbúcies, al Montseny. Fets amb llenya de boscos privats, sense danyar els entorns naturals, els Tió de Nadal per comprar a denadal.cat està fet artesanalment.

Mesos abans de Nadal es talla la llenya, per tal que quedi seca i pesi menys per quan arribi Nadal. Això no només ajuda que el tronc tingui un color més natural i uniforme, sinó que també pesa menys, i és més adequat per a enviaments online.

Un cop el Tio de Nadal està tallat, es deixa assecar durant uns mesos, mentre se’n té cura de forma periòdica de la llenya, que no es danyi per humitat o insectes.

A continuació, setmanes abans de Nadal, se’ls hi fa de forma personalitzada cadascuna de les diferents cares que es poden veure a la nostra pàgina. D’edicions limitades, divertides i originals.

Finalment, se’ls hi afegeix la barretina vermella catalana, que mai li pot faltar a un Tió de Nadal i la manta, perquè hi puguin cabre molts regals i dolços!

Comprar Tió de Nadal online amb entrega a domicili

Si compres un dels nostres tions de Nadal te’ls enviem online a domicili a casa teva en només 2-3 dies laborals. Navega per la pàgina web, descobreix i coneix els nostres tions de Nadal i selecciona el teu. El nostre equip l’empaquetarà de forma segura perquè el Tió de Nadal arribi a la teva llar en les millors condicions.

Go to Top