Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar Tió de Nadal

Si busques comprar un Tió de Nadal, estàs a la botiga de Nadal ideal. Tenim un ampli catàleg de tions de Nadal. Fets tots ells amb molta il·lusió per artesans de Sant Hilari Sacalm, al cor de Les Guilleries, els nostres tions de Nadal han estat cuidats durant els mesos previs a Nadal per garantir que el tronc està en les millors condicions.

Organitzats en funció de la seva llargada, podeu comprar un Tió de Nadal Mini, un Tió de Nadal per a decoració petit o mitjà o podeu comprar un Caga Tió gran per a fer cagar molts regals i dolços la nit de Nadal.

Comprar Tió de Nadal per a decoració: de 20cm de llargada

Els Tions de Nadal per a decoració de Nadal ideals són els tions petits. Aquests Tions de Nadal tenen unes llargades de 20cm, una mida que els converteixen en perfectes per a decorar tant llars particulars com botigues durant les festes de Nadal. Solen tenir una amplada de 12cm aproximadament i una alçada d’uns 18cm.

També tenim tions de Nadal mitjans, amb una llargada d’uns 25/30cm. Aquests troncs poden servir com a decoració de la llar per Nadal, però també per a fer cagar per als més petits.

Tió de Nadal a la venda per a fer cagar: de 30 a 45cm de llargada

Comprar Tió de Nadal per a fer cagar és  ideal per a fer cagar la nit de Nadal donant-li cops de bastó ben fort perquè ens porti regals i dolços pels més menuts – i els més grans de la casa! És, a dir, com popularment s’anomena, són els Caga Tió per comprar perfectes per al dia de Nadal!

Per poder-lo fer cagar és important que tingui una llargada de més de 30cm. D’aquesta manera, tenim disponibles al nostre catàleg online Tions de Nadal amb una llargada d’entre 30cm i 45cm aproximadament, la qual pot ser variable en funció del tronc, una amplada d’entre 16cm i 18cm i una alçada d’uns 30cm. Aquestes són les mides perfectes d’un Tió de Nadal si es vol fer fer-lo cagar amb pals i bastons amb tota la família i amics envoltant-lo amb una rotllana i tot cantant la cançó del Caga Tió.

Guia mides tió de Nadal per comprar

Com podreu comprovar d’algunes mides les tenim diferenciades i disponibles en diferents rangs. Tions de Nadal d’entre 30cm i 35cm, i tions d’entre 40cm-45cm.

Podeu consultar la comparativa de tots als tamanys a la nostra guia de mides de Tions de Nadal per comprar el Tió de Nadal ideal, sigui per a decoració, per a regalar o per a fer cagar.

Com es fabrica el Tió de Nadal per comprar a denadal.cat?

Els nostres tions de Nadal són fets amb molta il·lusió i de forma artesanal per artesans de Sant Hilari Sacalm. Fets amb llenya seca, sense danyar els entorns naturals.

Mesos abans de Nadal es talla la llenya, per tal que quedi seca i pesi menys per quan arribi Nadal. Això no només ajuda que el tronc tingui un color més natural i uniforme, sinó que també pesa menys, i és més adequat per a enviaments online.

Un cop el Tio de Nadal està tallat, es deixa assecar durant uns mesos, mentre se’n té cura de forma periòdica de la llenya, que no es danyi per humitat o insectes. Per eliminar la presència de possibles insectes també es congelen els troncs mesos abans. No s’utilitzen productes químics. Consulta més informació sobre el tractament dels troncs.

A continuació, setmanes abans de Nadal, se’ls hi fa de forma personalitzada cadascuna de les diferents cares que es poden veure a la nostra pàgina. D’edicions limitades, divertides i originals.

Finalment, se’ls hi afegeix la barretina vermella catalana, que mai li pot faltar a un Tió de Nadal i la manta, perquè hi puguin cabre molts regals i dolços!

Comprar Tió de Nadal online amb entrega a domicili

Si compres un dels nostres tions de Nadal te’ls enviem online a domicili a casa teva en només 2-3 dies laborals. Navega per la pàgina web, descobreix i coneix els nostres tions de Nadal i selecciona el teu. El nostre equip l’empaquetarà de forma segura perquè el Tió de Nadal arribi a la teva llar en les millors condicions.

Go to Top