Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar Caganer per al pessebre

Si estàs buscant comprar un Caganer per al teu pessebre, estàs a la botiga de Nadal online ideal. Posem a la teva disposició Caganers per a decoració nadalenca, sigui per a pessebres de Nadal o per a decoració de la llar, botigues o oficines.

Nadal és la figura més única, original i popular del pessebre a Catalunya. Mai pot fallar la figureta d’aquest home amb barretina i bufanda catalana a un pessebre de Nadal. Ja tens el teu? Compra a denadal.cat el teu Caganer!

Comprar Caganer Català

En el nostre catàleg de productes de Nadal, es pot comprar un Caganer d’allò més català. Amb la tradicional barretina vermella catalana, una bufanda catalana, una pipa a la boca… I una caca, tenim el Caganer Català que estaves buscant. Amb una alçada de 10-12cm, que el converteix en la figura perfecta per a pessebre, però també per a decoració nadalenca, l’enviarem online al teu domicili en un màxim de 2-3 dies laborables.

Comprar Caganer del Barça

Si hi ha una altra cosa popular a Catalunya.. És el Barça! Per això a la nostra botiga online també pots comprar un Caganer, però vestit amb la roba del Barça! Amb una alçada d’uns 10-12, aquest Caganer del Barça es perfecte per a regalar, posar en un pessebre o per a decoració nadalenca!

Comprar caganer i pixaner

Si vols comprar un pack en oferta del caganer i el pixaner, també els tenim disponible al nostre catàleg. Amb un preu reduït, aquest caganer i pixaner son les figures de Nadal de conjunt, amb barretina i bufanda catalana, perfectes per a la decoració del teu pessebre de Nadal.

Comprar caganer en un racó

També tenim un caganer més tímid al nostre catàleg per comprar caganers. D’aquesta manera, pots comprar el caganer amagat en un racó entre matolls i pedres, ideal per a la decoració del pessebre de Nadal.

Tió de Nadal i Avets de Nadal

En la nostra botiga online, pots comprar Caganer per al pessebre, però també pots comprar un Tió de Nadal per posar al costat de l’arbre de Nadal, que també pots trobar a la nostra botiga online. Des de comprar Caga Tió per a fer cagar la nit de Nadal, fins a tions de Nadal per a decoració, tenim una àmplia selecció de productes de Nadal.

Go to Top