Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar Tió de Nadal per a decoració mitjà

Si busques comprar un Tió de Nadal per a decoració, aquesta selecció de tions de Nadal tenen les mides ideals. Posem a la teva disposició tions de Nadal mitjans, que tenen una llargada d’entre 15cm i 20cm de llargada.

Els tenim disponible en diferents cares somrients, d’edicions limitades, perfectes per a la decoració de la llar.

Tió de Nadal Mitjà de 15 a 20cm de llargada

Els nostres tions de Nadal mitjans tenen una llargada aproximada d’entre 15cm i 20cm, així com una amplada de 12cm i una alçada d’uns 18cm aprox., unes mides que els converteixen en els troncs de Nadal perfectes per a decorar qualsevol llar o botiga a peu de carrer i guardar per a futurs Nadal en un armari, sense que ocupi espai!

Entre els nostres tions de Nadal, podem trobar el Tió de Nadal amb manta, somrient traient la llengua, i el Tió de Nadal amb barretina i un nas ben vermell!

Finalment, si el que estàs buscant és comprar un Caga Tió per a fer cagar amb bastons i els més menuts de la casa la nit de Nadal al costat de l’arbre de Nadal, et recomanem que consultis els nostres tions de Nadal més grans, que tenen una llargada d’entre 35cm i 40cm, més adequada per a fer cagar molts regals i dolços la nit de Nadal. Per a més informació sobre els tamanys dels tions, consulta la nostra guia de mides de tions de Nadal.

Tió de Nadal Petit de 8 a 12cm de llargada

El Tió de Nadal petit, que té una llargada d’entre 8cm i 12cm i una alçada d’uns 10cm, també és un dels tions de Nadal més adequats per a la decoració nadalenca de la teva llar en aquestes festes o per a regalar.

Fabricats per artesans del Montseny, el Tió de Nadal petit té un nas vermell, un somriure d’orella a orella, una barretina vermella típica catalana, i una manta de colors rojos de regals, perfecte per a aquestes festes. Consulta tots els nostres tions de Nadal petits o mini.

Go to Top