Guia Mides Tió de Nadal

A denadal.cat posem a la venda Tions de Nadal de diverses mides i amb diferents cares. D’aquesta manera, podreu trobar en el nostre catàleg Tions de Nadal petits ideals per a la decoració nadalenca de casa vostra o la vostra botiga, així com Tions de Nadal més grans, ideals per a fer cagar la nit de Nadal regals i dolços amb els amics i la família.

familia tions de nadal mides

Podem trobar 3 mides principals en funció de la llargada de Tions de Nadal:

1.Mini Caga Tions de Nadal

Els Mini Caga Tions de Nadal són els més petits de tots. Tenen una mida d’entre 6cm i 10cm de llarga, és a dir, la mateixa mida que la mà d’una persona! Ideals per a regalar i per a decoració nadalenca, els podeu trobar en packs 10 en el nostre catàleg de venta de Mini Tions.

Mini Tions de Nadal

2.Tió de Nadal per a decoració: tions petits i mitjans

Els Tions de Nadal per a decoració nadalenca són els tions petits i mitjans. Aquests Tions de Nadal tenen unes llargades d’entre 10cm i 22cm, uns tamanys que els converteixen en perfectes per a decorar tant llars particulars com botigues. Solen tenir una amplada d’aproximadament 12cm i una alçada d’uns 18cm.

Tions Petits i Mitjans Decoració
Mides Tió de Nadal

3.Tió de Nadal per a fer cagar

El Tió de Nadal per a fer cagar és el Tió que fem cagar la nit de Nadal perquè ens porti regals i dolços pels més menuts – i els més grans de la casa!

Aquests Tions de Nadal tenen una llargada d’entre 30cm i 45cm aproximadament, la qual pot ser variable en funció del tronc, una amplada d’entre 16cm i 18cm i una alçada d’uns 30cm. Aquestes són les mides perfectes d’un Tió de Nadal si es vol fer fer-lo cagar amb pals i bastons amb tota la família i amics envoltant-lo amb una rotllana i tot cantant la cançó del Caga Tió.

Com podreu comprovar d’algunes mides les tenim diferenciades i disponibles en diferents rangs. Tions de Nadal d’entre 30cm i 35cm, i Tions d’entre 40cm-45cm.

Tions per a fer cagar
mitjans i grans tions de nadal
Mides mitja i gran tio cm costat
mides caga tio online
tio de nadal mitjans i grans