Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar Arbres de Nadal naturals

Una de les tradicions catalanes més típiques quan arriba el Nadal és comprar un arbre de Nadal per a decorar-lo amb elements nadalencs durant les festes.

A denadal.cat posem a la venda arbres de Nadal naturals Picea Excelsa i els avets de Nadal Abies Nordmanniana, els dos tipus d’avets de Nadal naturals més comprats a Catalunya gràcies a la seva fulla verda i brillant, que els converteixen en ideals per a tenir a casa durant Nadal.

Avets de Nadal cultivats a Sant Hilari Sacalm

A denadal.cat pots comprar arbres de Nadal naturals, cultivats en plantacions de particulars de Sant Hilari Sacalm, les Guilleries, una de les zones naturals més emblemàtiques de Catalunya. Criats i plantats per a la venda, per a cada arbre que es talla, se’n planta un de nou. De forma que no es danyen els boscos ni els entorns naturals.

Comprar arbres de Nadal naturals Vs arbres artificials

Els arbres de Nadal naturals són més ecològics i sostenibles que els arbres de Nadal artificials.

Durant tots els anys que els arbres de Nadal naturals han estat cultivats i cuidats, que en ocasions arriba fins als 10 anys, els arbres de Nadal naturals han estat beneficiosos per al medi ambient, incorporant CO₂ i alliberant oxigen.

A diferència dels arbres artificials, que estan fabricats amb plàstic PVC o similars, uns materials no biodegradables ni respectuosos amb el medi ambient.

Tipus d’arbres de Nadal naturals

A denadal.cat es pot comprar arbres de Nadal naturals Picea Excelsa i els avets de Nadal Abies Nordmanniana.

Arbres de Nadal de Normandia

Els avets de Normandia, també anomenats Abies Nordmanniana, es caracteritzen  per la seva fulla verda fresca, brillant i natural, que pot arribar a alçades de fins a 60 o 80 metres, tot i que sol ser habitual que els més alts facin fins a 5m.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals de Normandia tenim disponibles avets d’1,20arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada. L’avet de Normandia és un dels arbres de Nadal naturals més comprats, ja que després de tallar-lo, la seva fulla es manté verda i brillant durant dies.

Arbres de Nadal de Picea Excelsa

L’avet de Nadal Picea excelsa, també conegut com a Picea Abies, Picea Noruega o picea europea, és un arbre de Nadal verd, fresc i natural molt comprat també per a la decoració de Nadal.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals Picea excelsa tenim disponibles avets de Nadal Picea d’1,20arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada.

Com mantenir frescos els arbres de Nadal naturals?

Quan es compra un arbre de Nadal natural es recomana no posar-lo al costat d’un radiador, ni d’una estufa o similars, tot i que no passa res si li toca llum solar. També s’aconsella regar-lo amb una mica d’aigua cada 2 o 3 dies per tal que mantingui durant totes les festes el seu aspecte fred, brillant i natural.

Go to Top