Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar avet de Nadal natural

A denadal.cat posem a la venda avets de Nadal naturals cultivats en plantacions de particulars a les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm. No es danya els emblemàtics boscos quan es tallen els arbres de Nadal naturals. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un altre.

Comprar avets de Nadal naturals 1,25 a 1.50m

Es poden comprar avets de Nadal naturals a denadal.cat d’1.25 a 1.50m d’alçada, amb una amplada d’aproximadament 30cm (per l’enviament). En la mesura de l’alçada, s’inclou la torreta on hi ha l’arbre arrelat. Aquestes mides converteixen a aquests avets de Nadal en els ideals per a interiors, ja sigui de llars de particulars, com de botigues o oficines.

Tipus d’avets de Nadal naturals per compra d’1,20m

Posem a la venda dos tipus diferents d’avets de Nadal per comprar a través de la nostra pàgina web.

Comprar avets de Nadal de Normandia

D’una banda, els avets de Nadal avets de Normandia, també anomenats Abies Nordmanniana, es caracteritzen  per la seva fulla verda fresca, brillant i natural, que pot arribar a alçades de fins a 60 o 80 metres, tot i que sol ser habitual que els més alts facin fins a 5m.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals de Normandia tenim disponibles avets d’1,20arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada. L’avet de Normandia és un dels arbres de Nadal naturals més comprats, ja que després de tallar-lo, la seva fulla es manté verda i brillant durant dies.

Comprar avets de Nadal de Picea Excelsa

L’avet de Nadal Picea excelsa és un arbre de Nadal verd, fresc i natural molt comprat també per a la decoració de Nadal.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals Picea excelsa tenim disponibles avets de Nadal Picea d’1,20arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada.

Com comprar els avets de Nadal perquè te’ls portem a casa?

A denadal.cat et portem l’arbre de Nadal fins a casa teva, en una mitjana de 2-3 dies laborables, i de forma gratuïta! Per comprar un dels nostres avets de Nadal a través de la nostra pàgina web, només et cal seguir els següents passos:

1. Entrar a l’apartat d’arbres de Nadal naturals de la nostra pàgina web.

2. Seleccionar el tipus d’avet de Nadal que es desitja.

3. A continuació, s’ha d’escollir l’alçada de l’arbre de Nadal natural: 1,25 a 1,50m, 1,50 a 1,75m o 1,75 a 2m.

4. Un cop s’ha seleccionat l’arbre de Nadal només cal clicar al botó “Afegeix a la cistella”. Automàticament, el producte s’afegeix al carretó de compra.

5. Finalment, només cal introduir la informació necessària per a l’enviament de l’arbre de Nadal a domicili fins a casa vostra (nom, adreça, telèfon, email).

6.Per acabar, un cop s’hagi realitzat el pagament final, us arriba un correu de confirmació que inclourà un codi de seguiment del producte. Si no hi ha cap imprevist, us arribarà a casa en un termini de 2-3 dies laborals. És possible seleccionar l’enviament urgent, perquè us arribi més ràpid si és possible.

Els enviaments d’avets de Nadal només es fan a Catalunya. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip per a més detalls.

Go to Top