Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar Caga Tió de Nadal

Si buscar comprar un Caga Tió per a fer cagar regals i dolços la nit de Nadal, estàs a la botiga de Nadal ideal.

En el nostre catàleg podràs comprar el Caga Tió de Nadal amb  barretina vermella típica catalana, amb diferents cares d’edicions limitades i diverses mides disponibles.

Mides per comprar el Caga Tió de Nadal online per a fer cagar

En el nostre catàleg per comprar Tions de Nadal, hem organitzat els troncs en funció de la llargada del Tió. D’aquesta manera, posem a la venda Mini Tions de Nadal, que tenen una llargada de 4cm a 7cm. Els Tions de Nadal petits i mitjans, que amb una llargada de 10cm a 20cm aproximadament, es converteixen  en els troncs ideals per a decoració nadalenca. I, finalment, els Caga Tió grans per a fer cagar regals la nit de Nadal.

Els tions de Nadal per a fer cagar, anomentats popularment com a Caga Tió, estan disponibles amb llargades d’entre 30cm i 45cm, una amplada d’uns 30cm i una alçada d’uns 30cm. Aquestes mides converteixen en aquests troncs més grans en els Caga Tió per comprar ideals per fer cagar amb els més menuts de la casa la nit de Nadal.

Podeu consultar la comparativa de totes les mides a la nostra guia de mides de Tions de Nadal.

Comprar Caga Tió de 30cm a 45cm

En la secció de Tions de Nadal per a fer cagar, podeu comprar un Caga Tió amb llargades de 30cm a 45cm, en funció del que estigueu buscant comprar.

Tenim disponibles diferents models i cares de Caga Tió per comprar. La majoria dels tions tenen cares d’edicions limitades, així que si trobes una cara que t’agrada molt, no la deixis escapar. Pot ser que a l’hora de comprar el Caga Tió la cara sigui lleugerament diferent, ja que pot variar en funció de la forma del tronc. Tanmateix, oferim moltes fotografies dins de cada producte per tal que us pugueu fer una idea fidedigna del Caga Tió a comprar.

Quan es compra un Caga Tió gran, es fa sense manta, per tal que pugui variar en funció de la quanitat de regals que pugui cagar el tronc. Tot i així, s’ofereix de regal una tela de colors blaus i grisos per poder-la utilitzar per tapar els regals a la nit de Nadal.

A denadal.cat pots comprar Caga Tió grans de 30cm a 45cm amb cares diferents d’edicions limitades. Descobreix el nostre catàleg de venda de Caga Tió!

Comprar Caga Tió Gran: de 30 a 35cm

Si busques comprar un Caga Tió amb una llargada d’aproximadament 30cm-35cm, el nostre Tió de Nadal per a fer cagar amb barretina vermella, nas de fusta, ulls saltants i cara somrient, és el Caga Tió que buscaves comprar. Aquest Caga Tió de Nadal està fet per artesans d’Arbúcies, fet que fa que en funció del tronc la cara pugui canviar lleugerament, però té els mateixos trets que la de la imatge de producte.

Comprar Caga Tió Extra: de 40cm o de 45m

També es poden comprar Caga tions de Nadal per a la nit de Nadal de mida extra, d’uns 45cm de llargada. Aquests troncs de Nadal son ideals per a fer cagar amb tota la família o amics la nit de Nadal i per a conservar per a futurs anys! Amb el nas vermell, barretina vermella i un somriure d’orella a orella, venen amb una tela blanca, grisa i blava de regal.

Ara també pots comprar una tiona de Nadal

Si busques un Tió de Nadal noia, estàs de sort! En el nostre catàleg també comprar una tiona de Nadal amb nas vermell, pigues a la cara i trenes rosses! Amb una llargada d’aproximadament 35cm és ideal per a decoració nadalenca i per a fer cagar amb els menuts de la casa el dia de Nadal!

Comprar Caga Tió de Nadal onlinw fet per artesans del Montseny

La majoria dels nostres Caga Tió de Nadal per comprar online estan fets per artesans d’Arbúcies, al Montseny, un dels pobles amb més tradició de tions de tot Catalunya!

Mesos abans de Nadal es talla la llenya de boscos privats, sense danyar entorns naturals. Així els troncs es poden assecar de forma correcta i tenir el seu color natural, sense humitats. Durant aquest període, se’n té cura que la humitat o insectes no danyin la llenya.

Setmanes abans de Nadal es fa cadascuna de les cares dels Caga Tió per comprar a denadal.cat. D’edicions limitades i úniques, es poden comprar diferents Caga Tió en el nostre catàleg.

Finalment, s’hi afegeix la tradicional barretina catalana al Tió de Nadal, que farà cagar molts regals per als més petits de la casa, i els més grans, la nit de Nadal.

Enviament compra online del Caga Tió

Quan compres online un dels nostres Caga Tió de Nadal, s’envia durant els pròxims dies a l’adreça que es defineixi en el procés de pagament.

Els enviaments dels tions de Nadal són segurs i eficients. Les capses de cartó tenen les mides adaptades en funció de la llargada, l’amplada i l’alçada del Caga Tió que es compra online per tal que el producte no es pugui deteriora durant l’enviament. A més, a més es protegeix de forma especial la cara del Caga Tió de Nadal, per garantir que arribi tal com es veu en les nostres imatges a casa vostra. Per a més informació sobre l’enviament durant la compra online d’un Caga Tió, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Go to Top