Comprar Tions de Nadal i Caganers ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en 3-4 dies laborables a tot Espanya (aproximadament)!

Comprar arbres de Nadal online

Si estàs buscant comprar arbres de Nadal online naturals, a denadal.cat oferim el servei d’enviament a domicili d’arbres de Nadal naturals amb totes les garanties i proteccions necessàries, per tal que l’avet de Nadal arribi en perfectes condicions a la teva llar.

Comprar arbres de Nadal online amb enviament gratuït

A més, a més inclòs en el preu de l’arbre s’inclou el cost de l’enviament a domicili que sol trigar entre 2 i 3 dies laborables. Els enviaments es fan a tot Catalunya.

Comprar arbres de Nadal online naturals 1,50m

Es poden comprar arbres de Nadal naturals online a denadal.cat d’1,50 a 1.75m d’alçada. En la mesura de l’alçada, s’inclou la torreta on hi ha l’arbre arrelat. Així es garanteix que l’estabilitat de l’avet de Nadal durant l’enviament, així com que la fulla es mantingui fresca, verda i natural durant totes les festes de Nadal.

D’aquesta manera, es recomana no posar l’arbre de Nadal natural al costat d’un radiador, ni d’una estufa, de la llar de fosc o similars, tot i que no passa res si li toca llum solar. També s’aconsella regar-lo amb una mica d’aigua cada 2 o 3 dies per tal que mantingui durant totes les festes el seu aspecte fred, brillant i natural.

Comprar arbres de Nadal online de Normandia o Pice Excelsa

A denadal.cat pots comprar arbres de Nadal naturals de dos tipus i de diferents alçades. D’una banda, posem a la venda Avets de Nadal Abies nordmanniana. I, de l’altra, a arbres de Nadal Naturals Picea Excelsa.

Com comprar els arbres de Nadal a través de la web?

A denadal.cat et portem l’arbre de Nadal fins a casa teva. Per comprar un dels nostres arbres de Nadal a través de la nostra pàgina web, només et cal seguir els següents passos:

1. Entrar a l’apartat d’arbres de Nadal naturals de la nostra pàgina web.

2. Seleccionar el tipus d’avet de Nadal que es desitja.

3. A continuació, s’ha d’escollir l’alçada de l’arbre de Nadal natural: 1,25 a 1,50m, 1,50 a 1,75m o 1,75 a 2m.

4. Un cop s’ha seleccionat l’arbre de Nadal només cal clicar al botó “Afegeix a la cistella”. Automàticament, el producte s’afegeix al carretó de compra.

5. Finalment, només cal introduir la informació necessària per a l’enviament de l’arbre de Nadal a domicili fins a casa vostra (nom, adreça, telèfon, email).

6. Per acabar, un cop s’hagi realitzat el pagament final, us arriba un correu de confirmació que inclourà un codi de seguiment del producte. Si no hi ha cap imprevist, us arribarà a casa en un termini de 2-3 dies laborals. És possible seleccionar l’enviament urgent, perquè us arribi més ràpid si és possible.

Els enviaments d’avets de Nadal només es fan a Catalunya. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip per a més detalls.

Go to Top