Preguntes sobre arbres de Nadal

Els arbres de Nadal es poden trobar en tres mides diferents: d’1,20m, d’1,50m i 1,70m. En totes les altures s’inclou els 15-20cm de torreta de l’arbre.

L’entrega depen de l’empresa de transports externes. Així mateix, sol entre 2 i 3 dies després un cop realitzada la compra. Es pot fer un seguiment per localitzar on està el paquet en tot moment a través del codi de seguiment que us arribarà per correu electrònic.

Sí, son arbres de Nadal de plantacions de particulars, cultivats amb cura. Per a cada arbre que es talla, se’n planten més.

Des de denadal.cat ens fem responsables de l’enviament fins al domicili en cas de que l’arbre tingui danys o destrosses. Un cop l’arbre sigui entregat, no s’acceptarà un reembolsament degut a les característiques del producte. Posa’t en contacte amb nosaltres en cas de problemes durant l’enviament.

La compra d’arbres de Nadal directa a través de la web serà a partir del 15 de novembre. Posa’t en contacte amb nosaltres per encarregar arbres prèviament.

particular enviaments arbres de nadal online

Preguntes sobre tions de Nadal

Els tions de Nadal es mesuren principalment per la llargada que fan. Un Tió de Nadal petit té una llargada d’aproximadament 8-12cm, un Tió mitjà té una llargada d’entre 15cm i 30cm, mentre que un Tió de Nadal més gran, ideal per a cagar, té entre 30-45cm de llargada.

No. Per garantir un enviament segur i no danyar el producte els nostres tions de Nadal estan ja construïts el 100% amb les potes enganxades el tronc de forma que garentim la seva estabilitat.

Tots els tions de Nadal són fets a Catalunya, més concretament la majoria d’ells són fets a Arbúcies, al Montseny, un dels pobles de Catalunya amb més tradició tionera!

No. Els tions de Nadal es fan amb llenya seca. No es tallen arbres vius per als troncs.

Els tions de Nadal petits i mitjans tenen entre 1 i 2kg a molt allargar. Els tions de Nadal més grans d’uns 40cm poden arribar com a molt als 4-5kg.