felicitacions de nadal catala

Les felicitacions de Nadal són una de les millors formes de desitjar les festes de Nadal a les persones més estimades. Ja siguin incloses en un regal, enviades per correu ordinari o electrònic, les felicitacions de Nadal s’han convertit en un símbol del Nadal a Catalunya i arreu del món.

Hi ha mil i una formes de fer felicitacions de Nadal personalitzades, ja siguin a mà o per Internet, així com frases típiques de Nadal per a escriure. Anem a descobrir-ne algunes.

Com fer felicitacions de Nadal personalitzades?

Les felicitacions de Nadal les podem fer de forma digital o a mà. Quina preferiu vosaltres?

Si el que voleu és soprendre a un amic vostre, a un familiar o a la vostra parella, fer felicitacions de Nadal a mà personalitzades, sempre sol ser un èxit. I és que encara que tinguem pocs coneixements i dots artístics, de forma ben senzilla podem fer felicitacions de Nadal a mà com les següents. En els següents vídeos podeu veure com fer felicitacions a mà personalitzades, en menys de 10 min, i fins i tot, en menys de 5 minuts!

Així mateix, de felicitacions de Nadal a mà personalitzades, també en podem trobar de més sencilles i ràpides, com podem inspirar-nos a través de la següent pàgina.

Felicitacions de Nadal digitals

En canvi, si fer els vostres dots artístics s’assoleixen més a través de les eines digitals, hi ha diferents plataformes que ens permeten de forma ràpida i senzilla, crear felicitacions de Nadal digitals, que després podrem enviar per correu electrònic o imprimir per correu ordinari.

Una de les eines estrella és el CANVA. Fàcil i intuïtiva, aquesta plataforma permet crear tot tipus de dissenys de Nadal, gràcies a les diferents opcions que ofereix. 

A continuació, us oferim diverses felicitacions de Nadal personalitzades, realitzades amb el CANVA, que us podeu descarregar per enviar per Nadal:

Felicitacions de Nadal per descarregar i enviar

Felicitació de Nadal: Bon Nadal i felices festes!

Bon Nadal i felices festes!

Felicitació de Nadal: Bon Nadal i feliç 2023!

felicitacions de nadal en catala

Felicitacions de Nadal en format vídeo

Ara bé, si el que voleu és enviar una felicitació de Nadal d’allò més divertida, hi ha una àmplia varietat d’aplicacions vídeo gratuïtes online, que et permeten fer vídeos únics, nadalencs i per riure!

  • ElfYourself: és una de les aplicacions més populars. Posa la cara de diverses persones i les veuràs ballan com un Elf de Nadal!
  • JibJab: en la mateixa línia que l’aplicació anterior, podràs trobar diferents vídeos on posar cares i veure com ballen cançons de Nadal.
  • Mix Me Xmas: grava la teva cara, fes un soroll, i veuràs com es transforma en un vídeo d’allò més divertit.
  • IFunFace: aquesta pp converteix qualsevol foto normal, en una foto nadalenca, amb complements d’allò més divertits.

Frases per a les Felicitacions de Nadal  

De formats de felicitacions de Nadal, n’hi ha de diversos i per a tots els gustos. Però… Què hi podem escriure a les felicitacions de Nadal? Quines són les frases més úniques i originals? Escriu-nos i les afegirem a Instagram :)

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories