Comprar Tions de Nadal i Arbres de Nadal naturals ·  Te’ls portem a casa! · Entrega en en 2-3 dies laborables

Comprar Tió de Nadal Mini i Petit

Si busques tions de Nadal petits per a regalar a la feina, als teus amics o familiars, comprar un Mini Tió de Nadal o un Tió de Nadal Petit pot ser un dels regals estrella, més originals i únics, per aquestes festes de Nadal.

Què són els Mini Tió de Nadal?

Hem posat a la venda a la nostra botiga de Nadal online tions de Nadal molts petits, que tenen una llargada d’entre 4cm i 7cm. És a dir, com el pam d’una mà! Unes mides que converteixen aquests troncs de Nadal en els elements perfectes tant per a decoració nadalenca de llars, com botigues a peu de carrer o oficines interiors, per donar un ambient Nadalenc.

Comprar un Mini Tió de Nadal online

Una de les opcions és comprar per unitats individuals els nostres Mini Caga Tió de Nadal. Tot i que no està disponible triar la cara, es garanteix que s’enviarà qualsevol dels diferents models que es poden trobar en les imatges. En cas de desitjar algun model concret es pot mencionar durant el procés de pagament o contactant amb nosaltres a través de la pàgina web. Totes les cares són d’edicions limitades, úniques i diferents, i inclouen manta i barretina de regal.

Tió de Nadal Petit de 8 a 12cm de llargada

El Tió de Nadal petit té una llargada d’entre 8cm i 12cm i una alçada d’uns 10cm, el que el converteix en el Tió perfecte per a la decoració nadalenca de la teva llar en aquestes festes o per a regalar.

Fabricats per artesans del Montseny, el Tió de Nadal petit té un nas vermell, un somriure d’orella a orella, una barretina vermella típica catalana, i una manta de colors rojos de regals, perfecte per a aquestes festes!

Pack 10 Mini Tions de Nadal

Hem preparat una oferta per comprar en pack de 10 els nostres Mini Tions de Nadal. D’aquesta manera, si ho voleu regalar a diferents amics o amigues, a familiars el dia de Nadal, per a l’amic invisible, si els voleu fer servir per guarnir l’avet de Nadal o la vostra botiga, així com per regalar a l’empresa, podreu comprar amb un preu reduït un pack de 10 tions de Nadal. Tots ells tenen cares diferents, però sempre serà les que podeu trobar en les diferents imatges de producte.

Finalment, si el que estàs buscant és comprar un Caga Tió per a fer cagar amb bastons i els més menuts de la casa la nit de Nadal, et recomanem que consultis els nostres tions de Nadal més grans, que tenen una llargada d’entre 35cm i 40cm, més adequada per a fer cagar molts regals i dolços la nit de Nadal. També tenim altres models de tions de Nadal per a decoració de la llar o botigues una mica més grans, amb llargades d’entre 10cm i 20cm. Per a més informació sobre els tamanys dels tions, consulta la nostra guia de mides de tions de Nadal o consulta tota la nostra varietat de Tió de Nadal.

Go to Top