avets de nadal naturals online comprar

Coneix els diferents tipus d’avets de Nadal naturals

Quan arriba Nadal, una de les tradicions catalanes més típics és tenir un avet de Nadal natural a casa! Decorats amb boles brillants i de colors, llums i serpentines, els arbres de Nadal naturals són els productes estrella de decoració en les llars nadalenques. I és que on posaríem sinó el Tió de Nadal o els regals que porta el pare Nadal?

A Catalunya la tradició de decorar la llar amb un avet de Nadal es remunta a anys enrere. Avui en dia, es poden trobar fires, com la fira de l’Avet d’Espinelves, que promocionen el producte tan típic d’aquestes dates. Però, quina és la diferència entre un avet de Nadal natural i un artificial? Quins tipus d’avets de Nadal són els millorsAnem a descobrir-ho.

Avets de Nadal naturals o artificials? 

Els avets de Nadal naturals són una aposta més ecològica i sostenible que els arbres de Nadal artificials. Els avets de Nadal naturals, com els denadal.cat, estan plantats en plantacions de particulars a Sant Hilari Sacalm, de forma que no danyen el bosc quan es tallen per a la decoració de les festes de Nadal. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un de nou. 

Durant tots els anys que els arbres de Nadal naturals han estat cultivats, en ocasions fins a 10 anys, aquests avets han estat beneficiosos per al medi ambient, incorporant CO₂ i alliberant oxigen.

En canvi, els arbres de Nadal artificials estan fabricats amb plàstic PVC o similars, uns materials no biodegradables ni respectuosos amb el medi ambient.  

avets de nadal naturals plantacions

Per què comprar avets de Nadal naturals?

En resum, comprar arbres de Nadal naturals ofereix els següents beneficis respecte als arbres artificials:

 • Avets ecològics i sostenibles
 • Cultivats durant 10 anys en plantacions particulars
 • Per a cada arbre que es talla, se’n planta un de nou.
 • És un producte biodegradable
 • Respectuós amb el medi ambient

Compra ara el teu avet de Nadal natural!

 • Avet de Nadal 1.15 – 1.30 metres

  0

 • Arbre de Nadal 1.75-2m

  0

Quins tipus d’avets de Nadal naturals son els més comprats?

Decidir quin avet de Nadal natural comprar pot ser difícil quan no coneixem les diferents espècies d’arbres habituals de comprar durant Nadal. Tot i que n’existeixen de diversos tipus, els avets de Nadal naturals més cultivats en espais de particulars i comprats a Catalunya són els arbres de Nadal Natural Picea Excelsa i els avets Nadal Abies Nordmanniana

Tots dos són ideals per a comprar per a la decoració nadalenca de la teva llar, tot i així tenen formes diferents, així com mides i preus, que també varien en funció de l’alçada i la torreta.

arbres de nadal naturals sant hilari

Avet de Nadal Abies Nordmanniana

L’avet de Normandia, també conegut com a Abies nordmanniana o avet de Caucas, és originari de les muntanyes a l’oest i est de la Mar Negra, a Turquia, Geòrgia, el Caucas de Rússia, la part nord d’Armènia, la part nord-oest d’Azerbaidjan . 

Aquest arbre de Nadal, que es presenta a altituds d’entre 900-2,200 m en zones de muntanya, el podem trobar cultivat en moltes plantacions de vivers de Catalunya. Com podrien ser els nostres avets de Nadal que són cultivats en plantacions de particulars a Sant Hilari Sacalm, les Guilleries.

Aquest arbre, que es caracteritza per la seva fulla verda fresca, brillant i natural, pot arribar a alçades de fins a 60 o 80 metres, tot i que sol ser habitual que els més alts facin fins a 5m.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals de Normandia tenim disponibles avets d’1,20, arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada. L’avet de Normandia és un dels arbres de Nadal naturals més comprats, ja que després de tallar-lo, la seva fulla es manté verda i brillant durant dies.

avet de nadal normandia

Els nostres avets de Nadal naturals de Abies Nordmanniana

A denadal.cat posem a la venta avets de de Nadal natural Abies nordmanniana que provenen de plantacions particulars de Sant Hilari Sacalm, a les Guilleries. L’avet es talla el mateix dia o pocs dies abans de ser enviat per tal que quan arribi al vostre domicili es mantingui natural i fresc. Per a cada arbre que es talla, se’n planta un altre. 

A més, a més, tots els productes inclouen torreta per tal que es mantingui estable l’arbre durant l’enviament i, a la vegada, ajuda a que l’arrel es mantingui a la torreta i durin més les fulles naturals i brillants durant tot el Nadal. Aquest avet de Nadal natural aguanta bé la falta de llum, tot i que si es vol plantar en un jardí també és possible!

Avet de Nadal Picea excelsa

L’avet de Nadal Picea excelsa, també conegut com a Picea Abies, Picea Noruega o picea europea, és un arbre de Nadal verd, fresc i natural molt comprat també per a la decoració de Nadal.

Comercialitzat principalment al Nord d’Europa aquest avet de Nadal és una espècie d’arbre del gènere Picea originari d’Europa. Amb unes formes verdes, fresques i amb una lleugera forma d’agulla, aquests arbres poden arribar fins a 50m en els boscos, però és habitual comprar-lo d’uns 1,50m per a avet de Nadal.

En el nostre catàleg de venda d’arbres de Nadal naturals Picea excelsa tenim disponibles avets de Nadal Picea d’1,20, arbres de Nadal d’1,50 i avets de Nadal de 1,70m, tots ells amb torreta inclosa en el càlcul de l’alçada. 

arbre de nadal picea

Com mantenir fresc i naturals els avets de Nadal Picea?

Es recomana no posar els avets de Nadal naturals al costat d’un radiador, ni d’una estufa o similars, tot i que no passa res si li toca llum solar. També s’aconsella regar-lo amb una mica d’aigua cada 2 o 3 dies per tal que mantingui durant totes les festes el seu aspecte fred, brillant i natural.

Vols més informació dels nostres avets de Nadal naturals?

Consulta el nostre catàleg d’avets de Nadal naturals i compra el teu d’una forma segura, fàcil i còmode. Portem a domicili els arbres de Nadal naturals. Posa’t en contacte amb el nostre equip per a qualsevol consulta.

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories