arbres de nadal naturals a casa

Et portem a casa els nostres arbres de Nadal naturals de Sant Hilari Sacalm!

L’arbre de Nadal o avet de Nadal és un dels elements naturals que més Nadal fan a una llar! Juntament amb el Caganer o el Tió de Nadal, són uns dels indispensables de Nadal a Catalunya. A denadal.cat posem a la venda arbres de Nadal naturals de les Guilleries, cultivats en plantacions de particulars a Sant Hilari Sacalm. 

Aquest any, hem decidit fer un pas més, i ara els arbres de Nadal els portem a domicili fins a casa vostra amb aproximadament 2-3 dies laborables.

Com comprar arbres de Nadal a domicili?

A denadal.cat pots comprar arbres de Nadal naturals de dos tipus i de diferents alçades. D’una banda, posem a la venda Avets de Nadal Abies nordmanniana. I, de l’altra, a arbres de Nadal Naturals Picea Excelsa, els dos arbres de Nadal es poden comprar online i inclouen enviament a domicili gratuït.

arbres de nadal naturals sant hilari

Passos per comprar els arbres de Nadal a domicili

Comprar els nostres arbres de Nadal a domicili perquè te’ls portem a casa és molt fàcil. Només cal seguir els següents passos:

1.Entrar a l’apartat d’arbres de Nadal naturals de la nostra pàgina web.

Compra ara el teu avet de Nadal natural!

  • Arbre de Nadal 1.75-2m

    0

  • Avet de Nadal 1.40-1.60 metres

    0

2. Seleccionar el tipus d’avet de Nadal que es desitja: Picea Excelsa o Abies Nordmanniana. En les dues fitxes de producte hi ha detallada la informació necessària sobre cada tipus d’avet de Nadal natural.

avet de nadal normandia

3.A continuació, s’ha d’escollir l’alçada de l’arbre de Nadal natural que us enviarem a casa que es vol. Es pot escollir entre arbres d’1,20m1,50m o 1,70m d’alçada. Tots ells inclouen la torreta en la mida. És necessari per a garantir l’estabilitat de l’arbre de Nadal durant l’enviament. El preu de l’arbre varia en funció de l’alçada de l’arbre.

4.Un cop s’ha seleccionat l’arbre de Nadal només cal clicar al botó “Afegeix a la cistella”. Automàticament, el producte s’afegeix al carretó de compra.

5.Finalment, només cal introduir la informació necessària per a l’enviament de l’arbre de Nadal a domicili fins a casa vostra (nom, adreça, telèfon, email). Aquestes dades permeten poder fer el seguiment del producte correctament i contactar en cas de problemes.

6.Per acabar, un cop s’hagi realitzat el pagament final, us arriba un correu de confirmació que inclourà un codi de seguiment del producte. Si no hi ha cap imprevist, us arribarà a casa en un termini de 2-3 dies laborals. És possible seleccionar l’enviament urgent, perquè us arribi més ràpid si és possible.

Els enviaments d’arbres de Nadal a domicili de denadal.cat només es fan a Catalunya. Per altres zones, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Com són els nostres arbres de Nadal que et portem a casa?

Els arbres de Nadal que et portem a casa estan cultivats en espais de particulars als boscos de les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm. No es danyen els boscos ni els entorns naturals per a la plantació dels arbres. A més, per a cada arbre de Nadal que es talla, se’n planta un de nou.

A denadal.cat posem a la venda arbres de Nadal naturals que et portem a casa dels dos tipus més comuns d’avets de Nadal: Picea Excelsa i  Abies Nordmanniana.

avets de nadal naturals plantacions

Aquests arbres de Nadal naturals es caracteritzen per la seva fulla verda, brillant i fresca. Es recomana comprar els arbres de Nadal durant el mes de novembre, principis de desembre. De forma que es pot gaudir durant totes les festes de l’Avet de Nadal en perfectes condicions. 

Es recomana no posar els avets de Nadal naturals al costat d’un radiador, ni d’una estufa o similars, tot i que no passa res si li toca llum solar. També s’aconsella regar-lo amb una mica d’aigua cada 2 o 3 dies per tal que mantingui durant totes les festes el seu aspecte fred, brillant i natural.  

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories