cançons de nadal en catala modernes

Top 5 de cançons de Nadal modernes en català

Les cançons de Nadal ens fan viatjar per records i moments viscuts amb persones especials durant Nadal. Algunes de les cançons de Nadal que ens porten més records i que més s’escolten durant Nadal són les cançons de Nadal tradicionals, com la cançó del Caga Tió, el 25 de desembre o l’Àngel i els pastors.

Amb els anys, noves cançons de Nadal en català s’han anat creant. I, a dia d’avui, aquestes cançons de Nadal modernes en català ja formen part dels nostres Nadals. 

Farem un llistat d’un recull de les cançons de Nadal modernes en català més escoltades. Creieu que ens en deixem alguna? Ens ho podeu deixar als comentaris i l’afegirem!

1.Quan somrius, la cançó de Nadal en català més emblemàtica

Si hi ha una cançó moderna de Nadal en català que sona cada Nadal és sens dubte la cançó de ‘Quan somrius’ de Josep Thió. Una cançó dolça i preciosa que et fa viatjar per una tarda d’hivern envoltat de les persones més estimades.

2. Aquelles nit de Nadal, una cançó que ens trasllada a records i vivències

Si hi ha una cançó que per excelència ens fa viatjar per records de Nadal és se’ns dubte la cançó col·lectiva ‘Aquelles nits de Nadal’. Per recordar aquelles persones estimades que ja no estan a les nostres vides.

3. M’agrada el Nadal, tot allò bonic que ens porta

M’agrada el Nadal’ ens una de les cançons en català modernes més boniques de Nadal, cantada per la Dàmaris Gelabert. Des dels Reis d’Orient al Pessebre o els desitjos de Nadal, les llums i els colors, ens canta totes aquelles coses boniques que aquestes dates ens porten.

4. Aquí és Nadal i estic content,la cançó de Nadal més animada

Passant de les cançons més dolces, anem a les més animades. Perquè el Nadal també és alegria i també estem contents! Tal com diu la cançó de la Pegatina, ‘Aquí és Nadal i estic content’.

5. La cançó del Caga tió dels 2000

A principis del 2000 el grup manresà Gossos va posar-nos el Tió de Nadal en una cançó anomenada ‘Caga Tió’. Diferent que la cançó del Caga Tió típica que es canta la nit de Nadal, és una cançó molt bonica de cantar durant les festes de Nadal i d’escoltar amb les persones estimades.

Altres cançons de Nadal modernes en català

Hi ha moltes tradicions de Nadal a Catalunya celebrades com el pessebre o el Tió de Nadal. Les cançons de Nadal ens ajuden a recordar moments celebrats amb la família o amics. 

Quines son les vostres cançons de Nadal modernes en català que més escolteu? Escriu-nos-les en els comentaris i les afegirem!

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories