comprar tio

Comprar un Tió per a fer cagar regals la nit de Nadal!

Comprar un Tió per a la nit de Nadal no se’ns pot oblidar mai! I és que el Caga Tió és el tronc més màgic del món, ja que per Nadal, fa “cagar” regals i dolços per als més menuts i els més grans de la casa.

D’aquesta manera, des de denadal.cat posem a la venda tions de Nadal online de diferents mides, formes i cares, d’edicions limitades. Compra un Tió a través de la nostra web i gaudeix-lo aquest Nadal!

Comprar un Tió, el tronc més màgic del Nadal a Catalunya

Comprar un tió a través de la nostra web de tions de Nadal és molt fàcil, ràpid i segur. Pots comprar un tió de Nadal de diverses cares i mides, molts d’ells d’edicions limitades. Productes de proximitat de km0, els nostres tions de Nadal són artesanals, fets per artesans d’Arbúcies, al Montseny. Així doncs, si vols comprar un tió, tenim un ampli catàleg amb diverses opcions.

caga tio de nadal comprar

Comprar un Tió Gran

Si busques comprar un tió gran per a fer cagar, pots comprar un Caga Tió extra o gran, ideal per a fer cagar regals i dolços la nit de Nadal.

Amb llargades de més de 30cm, com el Tió de Nadal gran, o llargades de troncs de Nadal 40cm, al nostra catàleg de tions de Nadal hi ha una amplia varietat d’opcions per comprar un Tió gran per a la nit de Nadal.

caga tio en catala

Comprar un Tió Mitjà

Una altre opció disponible al nostre catàleg és comprar un tió de Nadal mitjà per a decoració de la llar, però també per botigues o oficines, com a element nadalenc decoratiu.

Els troncs tenen unes llargades d’entre 15cm i 20cm, i tots ells, ja sigui el tió de nadal mitjà somrient o el tió de nadal amb barretina, venen amb una manta de colors blaus, grisos i blanca de regal.

Aconsegueix el teu Tió de Nadal

 • foto tio de nadal mitja

  Tió de Nadal – 20cm

 • barretina catalana tio

  Tió de Nadal barretina catalana – 20cm

 • tions de nadal decorar

  Tió de Nadal – 20cm

 • caga tio de nadal nas i llengua

  Tió de Nadal – 20cm

Comprar un Tió Petit

Finalment, també tenim tions de Nadal petits, com el tió de Nadal de 8 a 12cm de llargada que inclou una manta de colors vermells i marrons.

També tenim mini tions de Nadal, ideals no només per a decoració, sinó també per a regals de Nadal, sigui per a familiars, amics o regals d’empresa!

Aconsegueix el teu Tió de Nadal

 • barcelona caga tio log pooper barretina

  Tió de Nadal barretina del barça – 20cm

 • minicagatio de nadal

  Tió de Nadal Petitó – 10cm

 • caga tio de nadal nas i llengua

  Tió de Nadal – 20cm

 • barretina catalana tio

  Tió de Nadal barretina catalana – 20cm

Més informació per comprar un tió

Si voleu més informació sobre com comprar un tió de denadal.cat, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pàgina web o escrivint a infodenadal@gmail.com.

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories