tions de nadal comprar online

El Tió de Nadal és el tronc més màgic del món. Per Nadal caga de sota la manta regals i dolços pels més petits i els més grans de casa. Des de joguines fins a neules i torrons poden sortir molts regals de la panxa, si li donem cops de bastó ben i ben forts. Però, on podem comprar tions de Nadal? I, encara més, on es poden comprar tions de Nadal fets per artesans que siguin únics i originals? 

A denadal.cat, pots comprar el Caga Tió ideal per a aquestes festes. Descombrim tots els tions de Nadal que es poden comprar a la nostra pàgina web amb articles de Nadal.

Comprar tions de Nadal artesanals del Montseny

Gran part dels tions de Nadal que es poden comprar a la web de denadal.cat son fets per artesans del Montseny, més concretament d’Arbúcies, un dels pobles amb més tradició de tions de Nadal de tot Catalunya.

comprar tions de nadal del montseny

Com es fan els tions de Nadal per comprar a denadal.cat?

Fets amb llenya d’alzina surera de boscos privats d’Arbúcies, sense danyar els entorns naturals, els tions de Nadal son fets artesanalment. D’aquesta manera, mesos abans del Nadal es talla la llenya, per tal que quedi seca i pesi menys per quan arribi Nadal. Això no només ajuda a que el tronc tingui un color més natural i uniforme, sinó que també pesa menys, i és més adequat per a enviaments online, així com per a guardar el producte en les llars.

Un cop el tronc està tallat, es deixa assecar durant uns mesos. Uns troncs que se’n té cura de forma setmanal, per tal que la llenya s’assequi de forma correcta, evitant que humitat o algun insecte la pugui danyar.

A continuació, se’ls hi posen els diversos complements de Nadal. Primer de tot se’ls hi fa la cara. Cadascuna d’elles d’edicions limitades. No en trobareu gaires d’iguals a tot Catalunya. Amb un somriure d’orella a orella, ulls saltant o nas sortint, cada cara és diferent i única.

Després és quan se li posa la barretina vermella catalana a cadascun dels diferents tions de Nadal. I és que res fa un tió de Nadal més català que un element tan tradicional de la cultura catalana com la barretina vermella!

Finalment, ja només queda afegir-li la manta que servirà per tapar els regals i dolços que el Tió de Nadal cagarà la nit de Nadal!

tions de nadal per a fer cagar

Comprar tions de Nadal per a decorar 

Dels nostres tions de Nadal a la venda fets al Montseny, podem trobar diferents tions de Nadal ideals per a la decoració de llar, una botiga o fins i tot per a regalar.

Mini tions de Nadal

Un dels productes per a regalar o decorar són els mini tions de Nadal. Amb una llargada d’entre 4cm i 7cm, són ideals per a decorar o regalar aquest Nadal. Cadascun d’ells ve amb la barretina vermella i una manta i cada mini tió de Nadal és diferent i únic. No en trobareu cap d’un igual! Els mini tions de Nadal es poden comprar en packs de 10 d’oferta.

Comprar tions de Nadal petits

Els tions de Nadal petits fets amb llenya del Montseny tenen una llargada de 8 a 12 cm. En el nostre catàleg trobareu diferents models de cares, d’edicions limitades, d’aquests tions de Nadal, molt adequats per a decorar la llar o botigues a peu de carrer.

comprar tions de Nadal petits online

Tions de Nadal mitjans

Pel que fa a la decoració nadalenca, el tronc de Nadal estrella sol ser el tió de Nadal mitjà. Amb una llargada d’uns 15cm a 20cm, té el tamany perfecte per a decorar menjadors o sales d’estar, així com botigues o oficines. Tenim disponibles diferents cares i mides de tions de Nadal mitjans.

Aconsegueix el teu Tió de Nadal per a decorar

 • Mini Tió de Nadal – Pack de 10 tions

  89,50

 • Tió de Nadal – 20cm

  17,95

 • Tió de Nadal – 20cm

  17,95

 • Tió de Nadal Petitó – 10cm

  12,95

Comprar tions de Nadal per a fer cagar

Tanmateix, si el que voleu comprar son tions de Nadal per a fer cagar molts regals i dolços la nit de Nadal, els més adequats són els tions de Nadal grans. Tenim diverses mides de troncs disponibles. D’una banda, d’uns 35cm de llargada, o d’entre 40cm i 45cm de llargada. Unes mides que varien en funció de si són moltes persones que li han de donar un cop de bastó ben i ben fort al Tió de Nadal.

Es poden comprar Caga Tió de Nadal fets per artesans del Montseny de diverses mides i cares. També d’edicions limitades i perfectes per a guardar per a futurs Nadals!

Aconsegueix el teu Tió de Nadal per a decorar

 • Tió de Nadal – 40/45cm

  44,95

 • Tió de Nadal – 25/30cm

  27,95

 • Tió de Nadal – 40/45cm

  44,95

 • Tió de Nadal – 35/40cm

  36,95

Més informació sobre comprar tions de Nadal del Montseny

Comprar els nostres tions de Nadal és molt fàcil, ràpid i segur. Els productes s’envien online a domicili en els següents 2-3 dies després de la compra. Sempre es pot fer seguiment del producte. L’enviament del tronc de Nadal és amb protecció per tal que no es danyi el producte. Consulta tot el nostre catàleg de mides de tions de Nadal per a més informació o contacta’ns per a més detalls.

About the author : Admin

Related posts

Popular products

Product categories